Контактирај не

ул. Миро Барага бб, Пробиштип

info@jkpnikolakarev.com.mk

+389 32 480 666

Контакт

* Секој Граѓанин кој има потреба да се обрати до ЈКП “Никола Карев” – Пробиштип, лично го пополнува овој формулар.